Snurkbeugel kan werkelijk je van snurken afhelpen

Als je last hebt van snurken, of misschien wel je omgeving, dan ga je wat doen aan je gesnurk! Je houdt natuurlijk rekening met je omgeving, toch?

Dat is natuurlijk een belangrijk argument, maar wist je dat snurken niet ongevaarlijk is? Je kunt bijvoorbeeld door zuurstofgebrek hersenbeschadigingen oplopen. Doordat je niet goed doorademt komt er niet voldoende zuurstof in je bloed.
Je kunt hier veel meer over lezen op snurken.net

Maar hoezo een snurkbeugel?

Er zijn legio mogelijkheden die je kunt uitproberen om van je probleem af te komen. De belangrijkste zijn de gewoontes die jij je hebt aangeleerd... Rook je? Dan is de kans groter dat je snurkt. 

Drink je eigenlijk wat teveel alcohol? Dan heb je een tweede boosdoener. Ook overgewicht is een belangrijke oorzaak

Het kan natuurlijk ook zijn dat je last hebt van je luchtwegen, door allergie of misschien wel astma en daardoor snurkt.​

Misschien staat je neusschot scheef of is de stand van je onderkaak wel de belangrijkste oorzaak bij jou. Is het weefsel in je keel erg slap?

Kortom: er zijn veel oorzaken en sommige oorzaken kun je ook goed te lijf. Maar als daarmee nog steeds het probleem niet is opgelost, dan ga je verder zoeken. En dan is de snurkbeugel een hele goede hulp!

Waarom is zo'n beugel dan een goede hulp?​

Je kunt al een snurkbeugel kopen voor minder dan 40 euro. Dat is een relatief klein bedrag om erachter te komen of zo'n beugel je inderdaad kan helpen en of je ook kunt slapen met zo'n 'gebit'. Het zal zeker even wennen zijn, maar stél je voor... dat je voor zo'n laag bedrag van je probleem af bent?​ 

Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van snurkbeugels. Natuurlijk ging het daar primair over de hele dure, aangemeten beugels. Maar ook heel veel mensen zijn geholpen met een eenvoudige. Dus probeer dat eerst, voordat je wel meer dan duizend euro gaat uitgeven aan een maatwerk snurkbeugel!

Als je alles wil weten over snurkbeugels, moet je deze pagina zeker bekijken! Dit is verreweg de meest complete pagina die we op het internet hebben kunnen vinden: snurkbeugel overzicht.​

Leave a Comment: