Snurkbeugels? Wat simpel eigenlijk!

Kijk, er zijn bepaalde oorzaken die leiden tot snurken, waar ook een snurkbeugel misschien niet de beste oplossing is... Ik doel met name op 'slecht' gedrag. Als je te veel gedronken hebt, drugs hebt gebruikt of een combinatie van beide, is de kans heel groot dat je heel zwaar snurkt.

Maar er zijn ook een aantal fysieke redenen die kunnen maken dat je snurkt! Ik noem er een paar.

Stand van je onderkaak​

Als je onderkaak wat naar achteren valt, is de kans groot dat je tong daardoor ook verder naar achteren ligt en dat er dus minder makkelijk lucht kan stromen.

Dat kan een snurkbeugel je onderkaak naar voren houden, waardoor je niet snurkt. Kijk, dán is een snurkbeugel een prima op​lossing t.o.v. een dure en zeer ingrijpende operatie!

Lange, dikke tong

​Een lange tong of dikke tong zakt meer naar achteren, als je op je rug slaapt. Een snurkbeugel zorgt ervoor dat dit minder makkelijk gebeurt, doordat je onderkaak verder naar voren wordt gehouden.

Dikkere mensen: minder ruimte in de keel​

Er zijn veel en steeds meer dikke mensen. Dus bij velen is de oorzaak van het dik zijn hun gedrag, maar er zijn ook mensen die op een andere manier last hebben van dik zijn. In ieder geval geldt voor de meeste dikke mensen, dat zij minder ruimte achter in hun keelholte hebben. Daardoor vibreren slappe weefsel makkelijker ​bij in- en uitademen. Voor veel dikke mensen is de snurkbeugel dan echt een uitkomst!

Veel wetenswaardigheden over snurkbeugels​

In mijn zoektocht over snurkbeugels ben ik een aantal keren snurkbeugels.net tegen gekomen. In principe gaat het hun om snurkbeugels te verkopen. Ik moet zeggen, dat is ook in veel gevallen een prima idee... Mijn vader moet er ook een dragen, vind ik...

Maar op de homepage, onder de beugels die zij hebben geselecteerd, staan diverse hele nuttige onderwerpen en informatie, waar je echt wat aan hebt! Check it out, zou ik zeggen.​

Conclusie

​Een snurkbeugel hoeft niet veel geld te kosten en zo zijn er nog veel meer hulpmiddelen, die je eerst kunt uitproberen, die eigenlijk ongevaarlijk zijn. Helpt iets? Prima! Dan ben je voor weinig geld geholpen! Persoonlijk ben ik wel liever voor het oplossen van de oorzaak. En die ligt, zoals ik in het begin van het artikel al zei, meestal op het niveau van eigen gedrag. Maar als je daar niets aan wilt doen, dan ben je met een snurkbeugel of met een neusbeugel of kussen alles bij elkaar voor zo'n 100 euro klaar!

Leave a Comment: